De Stichting wil voor ouders van sportende kinderen een platform zijn waar allerhande dagdagelijkse vragen ook echt beantwoord kunnen worden.
Past de tennissport wel binnen ons budget? Waar trek je als ouder de grenzen, wat geef je je kind te eten, hoe ga je om met de coach/trainer van je kind, waar en wanneer stel je jezelf op de achtergrond, hoe belangrijk zijn prestaties, hoe combineer je sport met school, wat is de betekenis van sport voor een latere maatschappelijke carrière?  Allemaal doodnormale vragen. Vragen waar wij als Stichting mogelijk ook niet direct een antwoord op kunnen geven maar deze wel neer kunnen leggen bij mensen die de tennissport en de Stichting een warm hart toedragen. Wij willen ook een aantal relevante thema’s op de agenda zetten die alles te maken hebben met opgroeiende kinderen en sport. Mogelijk dat we een lezing door een toptennisser kunnen organiseren. Of een tennisclinic. Of een kennismakingsavond op de vereniging met andere “tennisouders” .

Ouders van kinderen die willen tennissen staan ook continue voor keuzes.
Welke vereniging? Weke trainer? Welke materialen? Kan competitie spelen al in het eerste jaar. Wij willen ouders ook helpen de juiste keuzes te maken,  zodat het plezier in tennissen, plezier is voor ouders en kind.